Vacatures

JB isolatie staat bekend als dé specialist in isolatiesystemen en afwerking in de utiliteit, industrie en scheepsbouw en wil dit graag blijven. JB isolatie draagt bij aan duurzaamheid en het besparen van energie. Het is onze missie om door middel van de juiste isolatie duurzaamheid van energiegebruik te faciliteren voor gebouwen en zo de  klimaatverandering positief te beïnvloeden. Als bedrijf dragen wij bij aan een gezonde werkomgeving, waarin ruimte is voor mensen en de ontwikkeling van hun verschillende talenten.

Omdat wij specialist zijn in isolatiesystemen voor warmte en koeling, akoestische isolatie, ontdreuning, absorptie materialen en brandwerende isolatie garanderen wij kwaliteit. Dit wordt geleverd door onze jarenlange ervaring en vakkennis. Wij brengen alle voorkomende soorten isolatiemateriaal aan en werken wij deze af met folie of beplating, die wij in onze ruime en moderne werkplaats zelf produceren.

We werken eerlijk, open en transparant en hebben respect voor elkaar en de omgeving. Zowel onderling als naar opdrachtgevers houden we van duidelijke communicatie, houden we ons aan de afspraak en leren we van (elkaars) fouten. We werken veilig, deskundig en professioneel.

Wij zijn gevestigd in Groningen en werken door het hele land en in Duitsland.

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures. Wij nodigen je graag uit om een open sollicitatie te sturen.